onsdag 25. april 2012

Travel tid....

Hei og hopp! Det er travle tider, for konfirmasjonen nærmer seg med stormskritt, men her kommer en pitte liten oppdatering :) Trappa er malt, men jeg er dessverre ikke fornøyd med resultatet. Grrr... Bilder kommer når jeg får fikset litt på ting og tang! Har malt trinnene mørke grå, men det ble en del søl på det hvite, og dette er pirkarbeid uten sidestykke!!!!! Å så med mitt tålmod da!!
Her er to førbilder...



Pappa har gjort storarbeid på kjøkkenet, og nå er det blitt ny benkplate, vask, kjøkkenvifte, platetopp +++ Bilder kommer, men ikke enda!! Her ble det også følgefeil pga av at benkplate og kjøkkenbord ble fullstendig kræsj i farger, så nå har kjøkkenbordet fått seg et strøk med interiørbeis, og resultatet ble bra! Har hatt storveis hjelp av mamma denne uka, for hun har rundvasket kjøkken og WC, vasket vinduer og klær!! Heldig som jeg er :)

I kveld skal jeg kose meg sammen med flotte damer på pakkebonko til naboen, og det skal bli en fornøyelse å komme ut av huset! 

Oppdatering med før- og etterbilder kommer, men antakelig ikke før etter den store dagen!

Ha en fortsatt flott vår!

Cathrine

søndag 15. april 2012

Haugevis av interiørblader!

Jeg er så heldig å ha snille og omtenksomme venner i bygda :)
Lise skulle kvitte seg med noen interiørblad og spurte om jeg ville ha de, og da var det ikke nei i min munn!!

Jeg tar alt jeg kommer over, for jeg klipper ut tips og ideer og setter inn i idepermen min :) Genialt å få så mange forskjellige blad! Selv om mange av magasinene var lest før, så er det alltid greit å kunne klippe i noen, og gjemme noen ;)

I og med at vi leverer ny søknad på hyttetomt i morgen, så bør jeg vel ordne en egen ideperm til hytta. Lise sendte med alle hytteliv og hyttemagasinet for de to siste åra ++, så jeg har litt å bladde gjennom, men jeg elsker slike stunder!

Tusen takk til deg Lise!

I dag er det avslapping som står på programmet. Skal sette meg ute på trappa i solveggen med en kopp te og ei god bok!

Ønsker alle en flott søndag!!

Cathrine

fredag 13. april 2012

Litt oppfrisking på kjøkkenet til sommeren!

Konfirmasjonen nærmer seg med stormskritt, og vi har mange prosjekter på gang. Mannen i huset tar seg av de tyngste oppgavene - slike manneoppgaver. Han har begynt å sette opp delingsvegger i kjelleren, men det blir IKKE ferdig til den store dagen. Godt vi bare kan kaste alt rot dit og stenge døra. FOR DET har jeg tenkt å gjøre!

Jeg har en del små prosjekt på gang, og nå er stolene og bordet på kjøkkenet ferdig. Skiftet farge fra lys lime til sval sjø, og ble godt fornøyd med resultatet. Har store planer om å sy puter til stolene, men tror ikke det blir før sommeren...




I tillegg har jeg skiftet trekk på de gamle krakkene på kjøkkenet. De blir brukt hver dag, og Tildastoffet fungerte derfor dårlig. Dvs. - det holdt i ett år... Mannen i huset fikk lettere sjokk da han så det nye trekket, for det er nemmelig lyserosa... Kjøpte lys turkis voksduker på www.stoffogstil.no som skal være på bordene ute (ja, for jeg har bestilt sol til 6.mai). I tillegg bestilte jeg en bit rosa voksduk som jeg nå har stiftet fast til krakkene. Ting skal gå fort når jeg gjør noe, så hjørnene ble så som så, men de hyrer godt for meg!


Før


Etter

Har også prøvd meg på symaskina, og den er råflott å sy med!!! Trenger ikke pedal og nåla trer seg omtrent selv. Genialt! Nå er det nye kjøkkengardiner som begynner å ta form. Kjøpte også dette stoffet på Stoff og stil, og det er veldig SOMMERLIG! Vet ikke helt om det ble litt for mye mønster og farger, men jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. Det går ikke så fort i svingene, for jeg klarer ikke å sitte så lenge av gangen, men de blir nok ferdige før den store dagen!



Har flere småprosjekter på gang, så følg med, følg med :) Har også satt min pappa i arbeid, så det blir nye benkplater på kjøkkenet. Bilder kommer...

Nå er det tid for pizzalaging og TV-kveld.
Må bare ta med et bilde av vår lille søte prinsesse til slutt ;)

GOD HELG!


Cathrine